loader

Opdatering vedrørende covid-19!!


Kære patienter.

Som en del af sundhedssektoren skal alle tandklinikker fortsat HOLDE ÅBENT. Tandplejen skal fortsat varetage regelmæssige diagnostiske undersøgelser, kontrol, forebyggelse og behandlende tandpleje for befolkningen. Ovenstående udmeldelse er fra sundhedsstyrelsen. Vi tager naturligvis alle forholdsregler, ligesom vi beder jer være opmærksomme på eventuelle symptomer på sygdom inden besøg på klinikken. Kontakt os på email eller telefon hvis i er tvivl. Husk at bære mundbind, holde afstand i venteværelse og spritte hænderne af. Alle ansatte på klinikken er, og har under hele forløbet, været sunde og raske. Vi passer på jer og os selv. Lad os se frem mod lysere tider. Indtil da er det altså stadig muligt at bruge gråvejrstimerne på langs i tandlægestolen😉. De allerbedste hilsner og ønsker om godt nytår.


Share:


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *